Zoeken

Met een opblaasbare Abrahampop of Sarapop is succes gegarandeerd! Lees hieronder de veelgestelde vragen over het huren van een opblaasbare Abraham- of Sarapop.

Afhalen en transport

Tot wanneer kan ik reserveren?

U kunt vaak tot een dag voor de huurdatum nog producten bij ons bestellen. Wel wordt de kans natuurlijk steeds groter dat de benodigde materialen niet meer beschikbaar zijn.

Waar kunnen de feestfiguren (Abraham en Sarah) en party-artikelen worden opgehaald?

De feestfiguren en party-artikelen kunnen op afspraak worden opgehaald op onze ophaallocatie in Heesch (bij Oss)

Wat zijn de openingstijden van Feest&Verhuur.nl?

Feest&Verhuur.nl is op afspraak geopend. We spreken de tijd graag per mail met u af.

Is de transportzak van de Abraham of Sarapop te vervoeren in een auto?

De transportzak heeft de afmeting van 90x50x40cm en is te vervoeren in de achterbak van een kleine auto. Qua gewicht prima te dragen.

Opzetten

Hoe zet je hem op?

De pop is eenvoudig op te zetten, er wordt een uitleg meegeleverd. U sluit de pop aan op een 230v aansluiting. Binnen enkele seconden zal de Abraham of Sarah pop omhoog komen. Bekijk ook de video onderaan deze pagina!

Heb je scheerlijnen en haringen nodig?

De scheerlijnen en haringen zijn bijgeleverd bij de pop. Scheerlijnen zijn alleen nodig als de pop bij een te harde wind niet blijft staan. De haringen zitten in het zijzakje van de transportzak.

Moet de blower uitgezet worden bij regen?

De blower kan gewoon aanblijven staan tijdens regen, we raden dit zelfs aan, zolang een pop opgeblazen is, blijft de hij redelijk droog door de overdruk van het figuur. Zorg wel dat de blower niet nat wordt.

Moet de blower aanblijven staan bij het gebruik van het opblaasproduct?

De blower moet constant aan blijven staan bij het gebruik van een opblaasbare Sara- of Abrahampop.

Betaling

Welke betaalmethodes zijn er?

– Contant betalen bij ophalen ophalen pop / bezorgen pop op uw thuisadres. Let er hierbij wel even op dat u bij ons niet kunt pinnen.
– Betalen met een overboeking. Let op: het geld moet dan 24 uur voor het bezorgen op ophalen op onze rekening staan. U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer IBAN NL17 RBRB 0919 7549 88 t.n.v. Feest&Verhuur.nl onder vermelding van het factuurnummer dat u van ons krijgt bij de bevestiging van uw bestelling.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Stel jouw vraag dan gerust via het contactformulier.

Back to Top
Product is toegevoegd aan je winkelmand